شهرام ناظری(خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی) نسبت به رویکرد صداوسیما در قبال پخش بدون اجازه آثارش گله مند است.
حمیدرضا عاطفی(رئیس هیئت مدیره کانون پژوهشگران خانه موسیقی) معتقد است مسائل اقتصادی است که مانع ازسرگیری برگزاری کنسرتها میشود نه عدم موافقت ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با آن. چرا که استفاده از تنها ۵۰ درصد ظرفیت سالنها، پاسخگوی هزینههای تمامشده اجرای یک کنسرت نیست و در نتیجه تقاضایی برای اخذ مجوز وجود ندارد.
طرح اعطای نشان ویژه ابوالحسن صبا و عیسیخان بهادری برای تجلیل از مقام شامخ فعالان عرصه آموزش هنر در هنرستانهای هنرهای زیبا از سال ۱۴۰۰ آغاز میشود.
نشست خبری برنامه «نوای نواحی» در نوروز ۱۴۰۰ با حضور محیالدین فاضلیان مدیر کل فرهنگی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران و محسن شریفیان (دبیر جشنواره) در خانه تاریخی مینایی برگزار شد.
حمیدرضا عاطفی، رئیس کانون پژوهشگران و مدیر اجرایی خانه موسیقی میگوید اگر خودمان را به خواب نزده بودیم و تنها دنبال روشهای سلبی و واکنشهای قهری نمیگشتیم، از «جنتلمن» به «تهران توکیو» نمیرسیدیم.
در سومین نشست بخش پژوهش سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر با موضوع «سیستمهای آموزش نوین موسیقی در جهان»، نادر مشایخی و مونا طاهریان گفتوگو کردند.
در دومین نشست بخش پژوهش سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر با موضوع «آسیبشناسی موسیقی پاپ در دوهه گذشته»، محمدرضا چراغعلی و پدرام کشتکار گفتوگو کردند.
نخستین نشست بخش پژوهش سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر با موضوع «سیر تطور ترانه» با حضور حسن علیشری و مجید افشاری سهشنبه ۲۸ بهمن برگزار و از رادیو گفتگو پخش شد.
در دومین شب از سیوششمین جشنواره موسیقی فجر، اجرای گروه ماهیما به خوانندگی حجت اشرفزاده، گروههای خاوران، وحید اسداللهی، تریوی کشور آلمان و ساز و آواز پخش شد.
کامبیز روشن روان(آهنگساز پیشکسوت) درباره «روز ملی موسیقی » گفت: اینکه هر کس به تنهایی روز یا مناسبتی را اعلام کند به نظرم درست نیست. این مقوله می تواند توسط خانه موسیقی به سرانجام مطلوب برسد.
عضو هیئتمدیره خانه موسیقی و رئیس هیئتمدیره کانون سازندگان ساز اعتقاد دارد با توجه به این که در یک محیط سربسته نباید تجمع صورت گیرد، برگزاری کنسرت در شرایط فعلی کار درستی نیست.
مدیرعامل خانه موسیقی: بلایی بر سر ذائقه جامعه آمده است؛ اگر خانه موسیقی رسانهای هم تراز با ملی داشت واگر موسیقی دارای یک رسانه معتبری بود آن وقت مبتذل خوانها هم مشتری نداشتند و این گونه نمیشد که برای ابتذال مسابقه بگذارند.